Pengurusan penyenggaraan bangunan bersejarah Georgetown - Goh, Frances Bee Ying, 1987-, author; Lee, Janice Yim Mei, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011