Faktor-faktor yang mempengaruhi tanah terbiar : (kawasan kajian : Mukim Tok Ku, Kota Bharu) - Norsuhadah Zakaria, 1987-, author 634111; Zurlkarnain Daud, supervisor 634112; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011