Kriteria-kriteria yang mempengaruhi pembelian harta tanah berkonsepkan 'Gated Community' (kajian kes : Desa Parkcity, Kuala Lumpur) - 639349 Norliyana Mohd. Zulpi, 1987- , author; Hasmah Abu Zarin, supervisor 179017; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011