A study on speech enhancement method based on two microphone adaptive beamforming technique - Nur Diana Kamarudin, 1988-, author; Jeong, Jinsoo, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Bioperubatan dan Sains Kesihatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011