Ultrasound data processing using FPGA - Yeap, Sin Yu, 1986-; Izzeldin Ibrahim Mohamed Abdelaziz; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010