Image deblurring (barcode) [electronic resource] - 522880 Muhammad Umar Al-Maliki Saifuddin (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010