Fault analysis using PSCAD - 520434 Mardzulliana Zulkifli; Saifulnizam Abdul Khalid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010