TCP/IP web control using microcontroller [electronic resource] - Liew, Vui Jye, 1987- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010