TCP/IP motor motion control using PIC - 521442 Goay, Khen Wei; Muhammad Arif Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010