Cognitive assessment and training support system for special children - 523612 Yap, Ee Han; Rubita Sudirman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010