Perspektif bakal pembeli terhadap faktor pemilihan rumah lelong (kajian kes : Bandaraya Johor Bahru) - Umi Kalsom Abu Bakar, 1987-, supervisor 634118; Kamalahasan Achu, supervisor 325910; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011