External strengthening of reinforced concrete beams using kenaf fiber epoxy biocomposite plates - Noor Shuhaida Abdul Rahman, 1988-, author; Jamaludin Mohamad Yatim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011