Teknik-teknik penyelesaian masalah menggunakan pengaturcaraan linear - 504371 Selvarajoo Madhavan; Mohd. Ismail Abd. Aziz, supervisor; Fakulti Sains (2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002