Modeling and control design of temperature ventilation rig - Nabihah Hussin, 1987-; Mohd. Fua'ad Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010