Development of gui for cost of real power losses by generator - Nur Akmal Mohd. Zin, 1986-; Saifulnizam Abd. Khalid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010