The effect of angle of attack to wind pressure of square plan building - Siti Hajar Saupian, 1988-, author; Roslida Abd. Samat, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011