Design of an electromyogram system [electronic resource] - Mohd. Azroy Masshor, 1986- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010