Breathalyzer enabled ignition switch system [electronic resource] - Syed Daud Syed Hassan, 1987- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010