Menyelesakan persamaan tak liner dengan maple - 504518 Tan, Phaik Leng; Che Rahim Che Teh, supervisor; Fakulti Sains (2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002