A practical implementation of ACMC buck converter based on UC3825 - 519071 Lim, Zong Zheng; Nik Din Muhammad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010