Drying shrinkage and thermal expansion of geopolymer mortar - Chua, Victoria Choon Ping, 1987-, author; Muhammad Aamer Rafique Bhutta, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011