Compressive strength and chloride resistance of geopolymer concrete - Wathieq Imran Anwar, 1988-, author; Muhammad Aamer Rafique Bhutta, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011