Resistorless bootstrap bias generator - 521424 Mohd. Hazlami Mohd. Aris; Abu Khari A'ain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010