Active branch line coupler for Butler Matrix [electronic resource] - Nabila Sa'at; Sharul Kamal Abdul Rahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010