Intelligent optical sensor smoke detector - Syaza Nurina Mohd. Shuif, 1987-; Norazan Kassim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010