Line following robots using bluetooth communication - Muhammad Hamisolihin Ismail, 1987-; Mohd. Ariffanan Mohd. Basri; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010