Congestion cost allocation in a pool electricity market - 520557 Mubarak Nadwiy Suharto; Mohamad Yusri Hassan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010