Unmanned ground vehicle (UGV) - Muhammad Hafiz Muhamad, 1987-; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010