I-Scoot : intelligent mobility scooter [electronic resource] - Muhammad Aizzat Zakaria, 1988-; Rosbi Mamat (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010