A front end development for FPGA based biometric hand vein system - 522549 Moganeshwaran Rajasegaran; Mohd Khalil Hani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010