Smart attendance system using RFID technology - Muhd. Adib Hanifah, 1986-; Yusri Md. Yunos; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010