Development of multimedia streaming over wireless multimedia sensor network [electronic resource] - Dyg. Norkhairunnisa Abang Zaidel, 1988- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010