Development of wireless multimedia sensor network on mobile robot - Aimi Syamimi Ab Ghafar, 1988; Norsheila Fisal, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010