Design HVDC to LVAC inverter by using PWM - 520586 Muhamad Faizal Abd. Razak; Alias Mohd Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010