Beacon signal tracking based on radio directional finding for search and rescue application - Mohd. Habibi Sakir, 1986-; Sharul Kamal Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010