Reconfigurable pattern of dielectric resonator antenna array - Khairul Azizol Jamil, 1987-; Mohamad Kamal A. Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010