Voltage control pulse width modulation inverter - 521116 Yong, Sin Liang; Awang Jusoh, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010