Mars V2 : multi-agent robotic systems - 524050 Mohamad Syazani M. Bakari; Shamsudin Mohd. Amin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010