Sulcata-the tortoise robot - Mohd. Khairul Azizat Johari, 1987-; Shamsudin Mohd. Amin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010