Development of labview based driver for CMOS linear image sensor - Hamizah Othman, 1987-; Norhafizah Ramli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010