Penggunaan pengamiran dalam bidang ekonomi - 505109 Farah Jaafar; Abd. Rahim Abd. Rahman; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001