Development of vital sign monitoring application using PDA - Ting, Kuan Nean, 1987-; Camallil Omar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010