Degradation of polymeric power due to water tree under AC voltage - 519333 Mohd. Faiz Mohd. Jailani; Yanuar Zulardiansyah Arief, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010