Sistem kawalan kualiti produk di MK Berkat Enterprise [electronic resource] - 602489 Noor Atiqah Zainal author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011