Fault diagnosis in six phase transmission line using PSCAD and artificial neural network - Mohamad Nazri Abu Bakar, 1987-; Abdullah Asuhaimi Mohd Zin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010