Pembangunan dan pengurusan : modal insan negara - Abd. Hair Awang, 1962-; Rahmah Ismail, 1953-; Zafir Mohd. Makhbul (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 2009)
Includes bibliographical references and index