Printed dual band monopole antenna with inverted-L slot for 2.4/5.8GHz - Siti Nor Ain Mohamed Ghazali, 1987-; Muhammad Ramlee Kamarudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010