Penjanaan data siri masa untuk model tertentu - Nik Muhamad Hanif Nik Mat, author; Mohd. Salihin Ngadiman; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011