Kelewatan di dalam projek pembinaan di Malaysia - Nurual Hadi Daud, 1988-, author; Aminah Md. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011