Sistem maklumat pengurusan akademik pelajar sarjana keusahawanan teknologi maklumat [electronic resource] - 514570 Nor Safura Khairi (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Sistem Pengkalan Data)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011